Az esemény főtámogatója:

Helyszín 2014-ben

A Bordói November Nagykóstoló helyszíne a Sofitel Budapest (1051 Budapest, Széchenyi tér 2.).

 

Időpont: 2014. november 29. 14:00–22:00

 

A Duna partján elhelyezkedő ötcsillagos szálloda, a Sofitel Budapest Chain Bridge lélegzetelállító kilátást nyújt a Lánchídra és a Budai Várra. A felújított belső terek a francia stílussal a kényelmet és az eleganciát egyesítik, az előkelő sötétbarna és rózsaszín bútorokkal, valamint a csodálatos virágkompozíciókkal modern környezetet teremtenek.

 

A helyszínen eredetileg álló Lloyd palota a második világháborúban menthetetlenül megsérült és lebontották. Ide épült 1983-ban a Zalaváry Lajos tervezte új hotel, hatalmas belmagassággal, 8 emeletes lobbival, tetején pedig egy repülőgépmodellel, amely rögtön magával ragadja a látogatókat.

 

A Sofitel Budapest hatalmas belső kerengőjével, több mint 1200 négyzetméternyi konferenciaterületével ideális helyszín rendezvények számára. A Winelovers kóstolók alkalmával számos terem rendelkezésünkre áll, ahonnan megcsodálhatjuk a különleges panorámát, a nagy alapterületű bálterem pedig optimális helyszíne a mesterkurzusoknak.

 

Boscolo Budapest


A helyszín megközelítése autóval a Széchenyi István tér felől lehetséges. A budai oldalról érkezőknek a Lánchídon átkelő út, Pestről pedig a József Attila utca irányából érkező út torkollik a Széchenyi István téri körforgalomba. A tömegközlekedéssel érkező vendégek a 2-es villamossal, a 16-os illetve 105-ös busszal a Széchenyi István téri megállónál leszállva tudják megközelíteni a kóstolót.

Helyszín 2016-ban

Helyszín 2014-ben